Si el cos és una branca obsessiva en la representació d’Ignasi Esteve, l’altra és la del glatir sensual de la natura.
Els cursos de jardineria i un màster en paisatgisme alimenten la pintura, les il·lusions i el somni de l’artista que obre les intervencions vers els territoris compartits.

Temps de Flors

Ignasi Esteve ha participat en diverses edicions de Temps de Flors a Girona en el disseny i realització d’espais i en obra gràfica com a obsequi commemoratiu i el cartell de l’edició 1995.

Cooperativa d’Orriols 1995-1998

Durant uns quatre anys  les famílies d’Orriols (Alt Empordà) van desenvolupar una cooperativa per a la recuperació i cria del gall i gallina de raça empordanesa.
El concepte de la conservació dels valors genètics tradicionals, les presentacions i la comunicació visual d’aquesta cooperativa van suposar una acció artística que implicava la participació col·lectiva i la identificació amb el territori.

El Molí del Mig. Torroella de Montgrí 2000-2003

Projecte d’intervenció paisatgística al Molí del Mig de Torroella de Montgrí als anys 2000-2003 amb la col·laboració de la biòloga Isabel Lleonart i l’execució de Narcís Vilà jardineria.

Patis de la facultat de Dret. UdG

Conjunt de patis muntats i plantats entre els anys 2009 i 2012 amb la col·laboració de Teresa Fonseca i Juan Munuce (arq.) i Isabel Lleonart.
L’edifici fou dissenyat pels arquitectes RCR.

Jardí a Sant Cugat, 8 novembre 2013


Altres entrades del Blog

Els Desmais, Banyoles 2015-2018

Projecte en l’espai públic dels Desmais a l’estany de Banyoles a càrrec de Montse Pàmies (arquitecta), Isabel Lleonart (biòloga) i Ignasi Esteve (paisatgista).

Jardí de Can Gustà de Bàscara (plantació a partir de 2016)

Plantació de rosers antics, fruiters, murtres, llors i aromàtiques a partir de 2016. 

Vilafreser, 2016


Obres